Meny
 

Soft Like This

Soft Like This underlinje

Pressemelding

Soft Like This – ny underlinje fra Days Like This 

 

Days Like This lanserer en loungewear-linje i naturlige materialer under navnet Soft Like This. Kolleksjonen er laget for kvinner som vil føle seg fin selv når de slapper av.


For hva er det de fleste kvinner gjør idet de kommer inn døra etter en lang og hektisk dag? Jo, de skifter. Av med kroppsnære plagg som strammer, av med bh’en med spiler, håret opp i en knute og på med myke og komfortable plagg. 

 

I fjor lagde Days Like This en loungewear-bukse i 100% ekstra fin merinoull, som så fort den nådde butikk, praktisk talt fløy ut. Slik oppdaget kjeden et hull i markedet.

 

Og slik kom ideen om en loungewear-underlinje med god passform og naturlige materialer i god kvalitet tilpasset norske kvinner. Fine plagg du har lyst til ta på deg når du skifter idet du kommer hjem etter en lang og hektisk dag. Plagg som er fine nok til at du også kan lufte hunden, gå på butikken og åpne døren for uanmeldte gjester i dem.

 

Stikkordene designteamet jobbet etter var naturlig, nordisk, lekent, friskt, mykt, moderne, komfortabelt, ull og sofistikert.

 

Senior Designer Renate Nipe utdyper:

- Vi ønsket å lage kosetøy på sitt beste i naturlige og myke materialer. Fargepaletten er inspirert av vestnorske solnedganger som har ett grått slør med yr over seg. Rødt og fuschia drar fargeskalaen i en mer leken retning sammen med lys rosa. Trykkene på nattøyet er akvarellmalte av en i designteamet, og har hjerte- og leppe-motiv skapt for å sette fokus på omsorg og kjærlighet til hverandre. Klærne er praktiske og lette å kombinere i ulike sammenhenger.

 

Soft Like This-kolleksjonen besår av enkelvise plagg som loungewear-bukser, gensere, hettegenser og kjole med hette i 100% ekstra fin merinoull. Merinoullen i Soft Like This-kolleksjonen kommer fra Sør-Afrika og er naturlig mulesing-fri. I tillegg er den Woolmark-sertifisert. Plaggene kan settes sammen for å bli til sett, eller de kan kombineres på tvers av farge og stil.

 

Videre inneholder kolleksjonen en gensere og skjerf i 100% kasjmir og kasjmir-blanding, feminint og anvendelig ullundertøy i merinoull som er miljøsertifisert med Svanemerket, samt jerseyplagg i Tencel. Tencel er en stoffkvalitet laget av tre som kommer fra bærekraftig skogbruk.

 

- Målet har vært å lage produkter i god kvalitet med en mer bærekraftig tilnærming til kvaliteter og produksjonsmetoder, sier produktsjef i Days Like This Elin Carlsen.

 

I mørketiden, som ligger foran oss, står innekos høyt i fokus for mange. Med Soft Like This- kolleksjonen håper Days Like This å gjøre hverdagen litt enklere, og litt bedre, for kvinnene i sin målgruppe.

 

Days Like This ønsker å hjelpe kundene til å føle seg fin hver dag for at de skal få en fin hverdag.

  

Kolleksjonen vil bli å finne i alle Days Like This-butikker over hele landet, samt i nettbutikken (dayslikethis.no) fra uke 43. Priser fra 249,- til 1199,- (for genseren i 100% kasjmir).

 

 

For mer informasjon, kontakt:

PR Ansvarlig

Patricia Nazareno 

 

patricia.nazareno@dayslikethis.no

mob: 45 29 31 01