Big Bite

Big Bite søker butikkeier

Driv din egen Big Bite og bygg et team av superhelter!

Drømmer du om å starte og drive noe eget?

Om å bygge et team som jobber mot det samme?

Ikke alle helter har kappe. Noen har caps med logo på. Og nå jakter vi den rette personen til å være deres leder ved Big Bite MoldeTorget.

Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

Som butikkeier her, blir din viktigste jobb å dyrke og heie frem andre superhelter - nemlig teamet ditt. De som går på jobb for å servere sultne folk i farta. De som ikke bare temmer sult og slukker tørst, men som også sprer hverdagsglede.

Her får du stort handlingsrom og mye boltreplass - i trygge, etablerte rammer. Spillereglene er definert og konseptet er både innarbeidet og lønnsomt. Dekket bord med andre ord. Og Big Bite-skolen, som har lært opp utallige superhelter i over 20 år, står klar for å innrullere nye studenter: deg og dine medarbeidere.

I tillegg kan du skilte med andre superkrefter, som at du:

 • leder vei. Enten du er en erfaren leder eller ny i gamet, er du bevisst i rollen din og går foran som et godt eksempel.
 • har både røntgensyn og ørneblikk. Du ser både detaljer og det store bildet, som at gulvene er rene og lageret ryddig - og at medarbeidere trives og utvikler seg.
 • er eventyrlysten. Du er ikke redd for å ta fatt på oppgaver du aldri har gjort før.
 • er modig og har pågangsmot. Du vet at det å drive egen bedrift ikke er en enkel oppgave, og er innstilt på å gi jernet.
 • heier frem laget ditt. Du er en entusiastisk leder som backer opp kollegaene dine med stort og smått for å få dem til å skinne.
 • holder blikket fokusert på målet. Du er resultatorientert og gleder deg til å stå opp om morgenen for å se til at de nødvendige oppgavene blir gjort.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Veteran eller ungt heltetalent

I rollen som driver og eier av egen bedrift, veier rett mental innstilling vel så tungt som en CV med lang ledererfaring. Og du vil fort se at Big Bite-systemet ikke holder kunnskapen innelåst. Tvert om, vi deler. Her bygger veteraner opp ferskinger på tvers av utsalgssteder, og du har regionleder og hovedkontor i ryggen for å hjelpe deg med å overvinne eventuelle hindringer. Alt for at du og ditt team av superhelter skal seire.

Noe av det du får som vår superhelt:

 • En ferdigbygd butikk i tråd med konseptet
 • Grundig opplæring og daglig driftstøtte - i rutiner, økonomi, markedsføring, administrasjon, ledelse og HR
 • Butikkdatasystem med råvarekontroll og ferdig system for IK-mat
 • En profesjonell organisasjon som tar godt vare på alle medlemmer i Big Bite-familien
 • Tilrettelegging for personlig utvikling for både deg som leder og dine medarbeidere

Det er viktig at du:

 • får Eierskap, fordi denne Big Bite'n er DIN
 • har masse Lidenskap for folk og god service
 • legger vekt på Samspill med ansatte og kunder
 • og har en god porsjon Kremmerånd i forklelomma

Lyst til å bruke Eierskap, Lidenskap, Samspill og Kremmerånd til å oppnå Big Bite -suksess

ANNEN INFO:

Da høres du ut som vår rykende ferske superhelt-ansvarlig.

He-hey! Du leste helt ned hit, ja! Det kan bare bety én ting - og det er at du bør sende oss en søknad. Vi vil vurdere kandidater fortløpende!

Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Big Bite.

Har du spørsmål er du hjertlig velkommen til å ta kontakt med HR-konsulent i Bitastad, Mia Holm på tlf. 91 30 44 61 eller Simon Reid på tlf. 46 78 84 26 i Big Bite.

Om arbeidsgiveren

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkeier
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 20:00