Opplev Molde

molde by
molde by
molde by
molde by
høstens trender hos moldetorget
molde by
molde by
molde by
molde by

Molde er kjent for fotball, jazz og roser. Ta turen hit og opplev enda mere!

Har du planer om en weekendtur har Molde alt du kan drømme om, enten du tenker å reise med kjæresten på romantisk weekendtur, vil ha en aktiv ferie med familien eller en velfortjent shoppingtur med venninner.

Molde er en sjarmerende småby trygt plassert i Romsdalsfjorden, med fantastisk natur på alle kanter. Enten du kjører bil eller går den times lange turen opp til Varden er utsikten på toppen verdt å få med seg. Det mektige synet av moldepanoramaet med sine 222 fjelltopper kan ta pusten fra de fleste. På toppen ligger Vardestua, en hyggelig restaurant hvor dere kan nyte et måltid før dere tar turen ned til byen igjen. På vinteren er det perfekte forhold å gå på ski i Moldemarka eller på Skaret. Har du med deg barn må du ta turen innom den flotte klatreparken vår «Høyt og lavt» som ligger på Tusten. Og Tusten er et velkjent sted for slalåm på vinterstid.

Det blir aldri kjedelig i Molde, med et rikt utvalg av aktiviteter, attraksjoner og turmål innen rekkevidde. Noen av landets flotteste turistmål befinner seg i området, som Atlanterhavsvegen, Romsdalseggen og Trollstigen, og ikke minst Midsundtrappene som er Norges lengste steintrapp og i ferd med å etablere seg som en populær attraksjon. Om været ikke skulle vise seg fra sin beste side har vi badeland og spa, også – perfekt både for barnefamilien og venninnegjengen på weekendtur.

For mer informasjon kan du se her.

Er du klar for flott shopping, god mat og drikke?

Molde tilbyr et rikholdig utvalg når det gjelder shopping. Vi kan vise til våre flotte butikker og serveringssteder, en fin miks av lokale gründere og kjeder. Storgata er hovedgata i sentrum. Der ligger vi, MoldeTorget, et moderne, elegant og intimt kjøpesenter. Skal du nyte dagen med familie og venner, er Molde sentrum og MoldeTorget det riktige valget. Her hos oss på MoldeTorget finner du flere restauranter og spisesteder: Den Gode Smak, Kneippen, Espresso House, Big Bite, KöL Bar & Grill og Glass Restaurant & Bar. Alle på bakkeplan med utsikt enten mot fjord og fjell, det nye torget og Storgata.

Hjertelig velkommen skal du være!